AKT:n lakon jäljiltä jätetyhjennykset myöhässä Kemissä

27.3.2023 Kemin jätetyhjennykset ovat vielä hieman myöhässä. Tällä hetkellä tyhjennetään torstain 23.3. tyhjennysvuorossa olleita jäteastioita.

17.3.2023 Kemin jätetyhjennykset ovat edelleen hieman myöhässä, tällä hetkellä tyhjennetään tiistain 14.3. vuorossa olleita jäteastioita, eli tyhjennykset ovat kolme päivää myöhässä. Toivon mukaan saamme aikataulun kirittyä ja olemme pian normaalissa tyhjennysaikataulussa!

9.3.2023 Kemin jäteastioiden tyhjennykset ovat edelleen myöhässä, tällä hetkellä tyhjennetään pe 3.3. vuorossa olleita jäteastioita.

1.3.2023 Kemin jäteastioiden tyhjennykset ovat edelleen lakon jäljiltä noin viikon verran myöhässä. Tyhjennysten aikataulua kiritään parhaillaan lisätyövoiman voimin, mutta normaalirytmiin pääseminen vie vielä aikaa.

Toivomme asiakkailta malttia ja pyydämme, että asiakkaat eivät ottaisi nyt yhteyttä asiakaspalveluumme tyhjennysaikataulua tiedustellakseen, sillä yhteydenotot kuormittavat asiakaspalvelua, mutta eivät edistä jäteastioiden tyhjennyksiä.

Asiakaspalvelu ei myöskään voi varmuudella sanoa päivämäärää, jolloin kiinteistön jäteastia saadaan tyhjennettyä.

Jotta kuljettajat saavat kirittyä aikataulua, on tärkeää, että jäteastiat ja jäteastioiden ympäristö on puhdistettu lumesta ja jäästä. Myös liukkauden torjunnasta kiinteistöillä on syytä huolehtia, jotta jätteiden tyhjennys onnistuu sujuvasti.
20.2.2023 Päivitetty tilanne:
Kemin jätetyhjennyksistä on vielä ajamatta viime viikon torstain (16.2.) ja perjantain (17.2.) ajolistoille olleet kohteet kokonaan sekä tämän viikon maanantai.
AKT:n lakko pysäyttää/viivästyttää Kemin jätetyhjennyksiä lakon aikana.
Pyydämme asiakkailta kärsivällisyyttä ja viemään sekajäteastioihin mahdollisimman vähän jätettä lakon aikana!

Jaa sivu eteenpäin