Jätekeskuksenhoitajan työ avoinna

Haemme jätekeskuksenhoitajaa!

Pääasiallisena työskentelypaikkana toimii Jätekeskus Jäkälä Torniossa, mutta tehtäväalueena on koko yhtiön toiminta-alue (Kemi, Tornio, Keminmaa, Tervola, Ylitornio).

Tehtävään kuuluu mm. jätteiden vastaanotto, -lajittelu, -varastointi sekä asiakaspalvelu.

Hakuaika päättyy 16.1.2022 klo 12. Lue lisää nettisivuiltamme ja täytä työhakemuslomake!

 

 

 

 

Perämeren Jätehuolto Oy on kuntayhtiö, joka vastaa jätehuollosta Lounais-Lapin alueella. Yhtiön perustajakunnat ovat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Yhtiö hoitaa kuntien jätehuoltoon liittyvät velvoitteet, joita ovat mm. jätehuollon suunnittelu ja kehittäminen sekä kierrätyksen järjestäminen.

Onko haaveenasi ollut työskentely kiertotalousalalla? Onko sisälläsi tunne, että haluat tehdä oman osuutesi maapallon säästämisessä myös jälkipolville? Jos vastaus on kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö! Haemme pieneen mutta sitäkin energisempään joukkoomme osaajaa, jolta löytyy innostusta jätteiden kiehtovaan maailmaan. Sinulla on aloitekykyä etkä pelkää tarttua toimeen, jos havaitset puutteita tai toiminnasta löytyy kehitettävää. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisentyön, liikunta- ja kulttuuriseteliedun ja työterveyshuollon.

Jätekeskuksenhoitaja työskentelee pääsääntöisesti jätekeskuksessa, mutta tarvittaessa myös toiminta-alueen ekoasemilla. Jätekeskus on arkisin auki 07:00 – 18:00 joten työaika on viikoittain vaihtuvaa kaksivuorotyötä. Työtä tehdään aamuvuorossa ja iltavuorossa.

Jätekeskuksenhoitajan työ on monipuolinen. Tehtävänäsi on jätteiden vastaanotto, – lajittelu, -varastointi sekä asiakaspalvelu. Jätekeskuksenhoitajana varmistat, että jätekeskuksen toimintaedellytykset täyttyvät. Jätekeskuksenhoitajana sinun on tunnistettava jätelajit ja osattava lajitella ne oikein. Alueella toimii loppusijoitusalue, joten sinun on tunnettava ympäristönsuojelun sekä kaatopaikkasäädöksien perusteet. Jätekeskuksenhoitajana teet töitä itsenäisesti vaakaohjelmistolla ja kykenet myös tekemään tarvittavia päätöksiä poikkeustilanteissa. Oleellisena osana kaatopaikkaa on käänteisosmoosiin perustuva suotovedenpuhdistamo, joten osaaminen prosessitekniikasta sekä siinä tarvittavasta englannin kielen taidosta katsotaan eduksi.

Työpäiväsi koostuu toimistotyöstä sekä kentällä tehtävästä työstä. Toimistotyössä teet kirjauksia vaakaliikenteestä punnitustietojen ja siirtoasiakirjojen osalta, vastaanotat yksityisasiakkaita sekä tarvittaessa asiakaspalvelua puhelimitse. Kenttätyössä varmistat, että jätekeskuksen toiminnot pelaavat sujuvasti, kiinteistöt ovat kunnossa sekä vaarallisten jätteiden vastaanotto sujuu ongelmitta.

Koulutusvaatimuksena on toisen asteen tutkinto tai muu soveltuva ympäristöalan osaamistutkinto. Me perehdytämme tehtävään. Jätekeskushoitajana sinun tulee kyetä itsenäisesti omaksumaan tietoa, joiden pohjalta voit tehdä laadukasta asiakaspalvelua ja suorittaa työssäsi tarpeellisia päätöksiä. Käytät tietokonetta sujuvasti ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmistot sekä olet kiinnostunut oppimaan uusien ohjelmien käytön. Kenttätyössä tarvittavan pyörökoneen käyttöä sekä tarvittavien ekoasemilla käyntien vuoksi sinulla tulee olla käytettävissä oma auto sekä B-ajokortti.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, vastuullisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä ajantasaisia tietoja jätelaista, jätehuoltomääräyksistä sekä kaatopaikkasäädöksistä. Koska kukaan ei ole seppä syntyessään, eniten arvostamme positiivista ja innostunutta asennetta työhön sekä halua oman osaamisen kehittämiseen. Työssä sovelletaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työaika on yleistyöaika 38 h 15 min/viikko. Työtehtäviä voi olla myös erikseen sovittuna iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkkaus tehtävässä määräytyy luokan TEC vähimmäispalkkauksen mukaan 2054,11 €/kk, voit myös esittää omaan ammattitaitoon perustuvan palkkatoiveen. Työssä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi, täytä hakemus 16.01.2022 klo:12:00 mennessä.
Lisätietoa meistä www.jakala.fi tai käyttöpäällikkö Kimmo Ahola, puh. 0400 175 981, tiistaisin ja torstaisin klo 12:00 – 14:00.

Työnhakulomake avautuu tästä: https://forms.office.com/r/t8ceKGM6Bj


Jaa sivu eteenpäin