Näin asioit Jäkälässä

Kuinka toimittaa jätteet Jätekeskus Jäkälään ja ekoasemille? Näillä ohjeilla se sujuu helposti sekä kuntalaisilta että yrityksiltä. Ohjeissa käsitellään muun muassa seuraavat aiheet: jätteiden oikeaoppinen lajittelu, asiakaskortti, reittiohjeet sekä hyötyjätteet.

Lajittele jätteet niin, että purkaminen onnistuu helposti

Peräkärryillä ja auton takakontissa jätteitä tuovat kuntalaiset lajittelevat jätteensä jätejakeiden mukaan. Asiakaskortilla voi tuoda neljä jätekuormaa veloituksetta, kun taas yritykset maksavat jätteistään hinnaston mukaisesti.

Muista ottaa asiakaskortti mukaan

Asioidessasi Jätekeskus Jäkälässä tai ekoasemalla sinun tulee aina tuoda mukanasi asiakaskortti, sillä sitä vaaditaan ilmaiskuormien toimittamiseksi. Kortin saat käyttöösi ekoasemalta tai Jäkälästä.

Mikä on asiakaskortti?

Näin saavut Jäkälään

Olemme keränneet sinulle ajo-ohjeet Jätekeskus Jäkälään saapumiseksi. Ohjeista löydät reittisuositukset tulitpa Jäkälään sitten Kemin, Tornion tai Tervolan suunnasta.

Reittiohjeet

Hyötyjätteet vastaanotetaan veloituksetta

Tiesithän, että hyötyjätteiden (puujäte, puutarhajäte, metalli, pahvi) toimittaminen ei kuluta asiakaskortin oikeuttamaa neljää ilmaiskertaa? Ekoasemien ja Jäkälän lisäksi voit tuoda hyötyjätteet ekopisteisiin.

Kodin lajitteluohjeet

Muuta kiinnostavaa